torsdag 29. januar 2015

fredag 16. januar 2015

Dypetsing av eget produktfoto

I dag har vi tatt med et eget produkt vi skulle ta bilder av. Jeg hadde med en bil. Vi prøvde litt forskjellig lyssetting, men på disse bildene så er det lys på begge sider. Vi hadde egentlig lys over også som vi trodde stod på, men det gjorde det ikke - haha. Og dette fant vi ut da vi var ferdige.
Når jeg var ferdig så la jeg bildene inn i Photoshop og tok pen tool rundt også lagde clipping path. Så åpnet jeg InDesign og la på en bakgrunnsfarge, også la jeg bildene over, men nå uten bakgrunn. Vi hadde jo hvit bakgrunn så når jeg dypetset tok jeg vekk bakgrunnen og "la på en ny".

fredag 9. januar 2015

Produktfoto

 Her har vi tatt lys på begge sider, men ikke i midten som dere ser. Det er en mørk stripe i midten av glasset. Hadde vi hatt tre lys, to fra siden og 1 over eller i midten så hadde vi ikke fått den mørke stripen.
 Her er det lys fra høyre side, noe som gjør at det blir skygge på venstre side av matboksen. Her burde vi hatt ett lys på begge sider.
Her har vi bare lys på høyre side og reflektor på venstre. Det er en mørk stripe her også, men den er ikke like "hard" som på det første.